Nieuws

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De Wet Arbeidsmarkt in Balans gaat in werking op 1 januari 2020.

Wat houdt de Wet Arbeidsmarkt in Balans in? De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) wil de arbeidsmarkt meer in balans brengen en het voor werkgevers aantrekkelijker maken om mensen in vaste dienst te nemen. Met deze nieuwe wet wil men de nadelige effecten (en de niet behaalde doelen) van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) repareren. Uiteindelijk doel is om hiermee het ‘gat’ welke is ontstaan tussen vast en flex, kleiner te maken. Dit betekent dat het vaste contract flexibeler wordt. Er komen bijvoorbeeld enkele extra mogelijkheden om het contract te laten ontbinden door de kantonrechter. Daar tegenover worden flexibele contracten juist iets meer ‘vast’. Daarbij worden ook de WW-premie, de regeling voor de transitievergoeding en de ketenbepaling opnieuw bekeken en aangepast.

Wij zijn verhuisd!

Vandaag is het dan eindelijk zo ver! Na maanden voorbereiding zijn wij vanaf vandaag gevestigd aan de Meerenakkerplein 41 in Eindhoven.

Wij zijn super trots op onze nieuwe werkomgeving. Dus ben je in de buurt, kom gerust een kopje koffie drinken!

Wij gaan verhuizen!

 

Wij gaan verhuizen !
Per 3 juni 2019 is ons nieuwe adres:
Meerenakkerplein 41 in Eindhoven

 

 

Nieuwe vacaturen

Wij hebben nieuwe vacaturen open staan. Staat er iets voor jou bij ? Solliciteer dan direct of bel naar 0492 – 598000

Wij zijn opzoek naar slopers!

Ben je opzoek naar een leuke baan als sloper? Heb je een positieve en flexibele werkhouding en kan je goed werken in teamverband? Dan zijn we opzoek naar jou!

Klik hier voor de volledige vacature en solliciteer direct.

Wij zijn opzoek naar ervaren DTA-ers!

Wil je werken in een dynamisch bedrijf als DTA-er en ben je gecertificeerd? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Kijk op de openstaande vacature en laat je gegevens achter.

Kerstmarkt bij Vion Boxtel B.V.

Op donderdag 15 december jl. zijn wij naar de jaarlijkse kerstmarkt geweest bij onze klant, Vion Boxtel B.V.  Het was een gezellige dag met lekker eten en drinken. Op het eind hebben al onze medewerkers het kerstgeschenk in ontvangst genomen.img_1821
img_1835img_1826

img_1817
img_1816img_1832

Opening en Kerstviering.

Afgelopen vrijdag 18 december hebben wij op ons bedrijf de opening van ons nieuw pand en tevens de kerstviering gevierd. Het was een zeer geslaagde dag met gezellige mensen, lekker eten en drinken.

Kerstviering bij Vion Boxtel B.V.

Op 17 december hebben wij een kerstviering gehad met onze uitzendkrachten bij onze klant Vion Boxtel B.V.  Het was een gezellige dag met lekker eten en drinken waarna het personeel zijn kerstgeschenk ontvangen heeft.

IMG_0984

IMG_0975  IMG_0978

Fiat levert nieuw wagenpark!

OCT heeft haar complete wagenpark vernieuwd in samenwerking met Fiat valkenswaard.

Het nieuwe wagenpark bestaat uit 30 voertuigen. Omdat wij maatschappelijk verantwoord onze bedrijfsvoering wilden voorzetten hebben we dankzij Fiat de zuinige, milieubewuste en betrouwbare auto’s in ontvangst mogen nemen.

Wij wensen ons personeel veel veilige, rendabele en plezierige kilometers toe met alle prachtige nieuwe voertuigen.

 

img_2654