Zakelijk

Wat doet OCT Personeelsdiensten voor werkgevers?

 

Sollicitatieprocedures
OCT Personeelsdiensten neemt de volledige sollicitatieprocedure uit handen. Wij lezen sollicitatiebrieven, selecteren CV’s en voeren gesprekken met de kandidaten. Ten slotte stellen wij u de meest geschikte kandidaten voor.

Personeelsadvisering
OCT Personeelsdiensten helpt u de ideale combinatie tussen mensen, wensen en mogelijkheden te vinden. OCT Personeelsdiensten verdiept zich in de talenten en potenties van uw mensen én in die van de organisatie om logische, maar ook onverwachte combinaties te leggen. Uw organisatie vaart er wel bij.

Opstellen functieprofielen
OCT Personeelsdiensten heeft honderden functieprofielen gezien en kan u uitstekend van dienst zijn bij het formuleren van zo’n profiel. Desgewenst adviseren wij  u over de inhoud van de functie, het team waarbinnen de functie moet passen in aanmerking genomen.

Exitgesprekken
Een tijdrovend en mogelijk emotioneel gesprek kunt u overlaten aan een onafhankelijke derde. De investering waard, omdat exitgesprekken u waardevolle informatie over de organisatie opleveren.

Beoordelingsgesprekken
OCT Personeelsdiensten kan de te houden beoordelingsgesprekken coördineren en desgewenst bijwonen als onafhankelijke derde (bijvoorbeeld als een conflict tussen werkgever en werknemer dreigt of actueel is). OCT Personeelsdiensten traint u ook in het voeren van dergelijke gesprekken.

Competentiemanagement
OCT Personeelsdiensten zet ervaren experts in om uw werknemers optimaal te motiveren en te trainen voor hun werk.

Netwerken
Een kunst op zich. Het meest effectieve middel om uw organisatie te promoten of in de belangstelling te zetten en te laten staan. U wilt een nieuwe huisstijl of website ontwikkelen? U zoekt een notaris of een mediator? Of misschien gewoon een goed adres om een nieuwe PC te kopen of een keer smakelijk te gaan eten. OCT Personeelsdiensten kent veel ondernemers en zal u altijd de beste adviseren. Maak dus ook deel uit van ons netwerk!

OCT Personeelsdiensten is gespecialiseerd in deze werkterreinen:
– uitzenden
– werving- en selectie
– detachering
– payrolling

En de tarieven? Door een lage overhead zijn we goedkoper dan veel andere bureau’s en leveren we betere dienstverlening.